CAT ES 


A Auditdata som consultors experts amb més de 15 anys d'experiència en el sector. Un despatx professional format per un equip tècnic especialitzat en RGPD / LOPDGDD, informàtics i advocats que ofereix serveis d'obligat compliment per a empreses, autònoms, comunitats de propietaris, associacions, etc.

Treballem a nivell nacional, garantint un servei àgil, eficaç i avantatjós.

Les nostres adaptacions i clients satisfets ens avalenCadascun dels nostres treballs es confecciona de manera personalitzada, així ens assegurem que l'adaptació cobreix cadascuna de les necessitats legals del client i tipus de negoci.

Sabem el complicat que és decidir en qui confiar, i més quan es tracta d'una cosa tan important per a vostè com el seu negoci i complir les normatives vigents.

Per aquest motiu no anem a oferir-li res que no vagi a poder comprovar abans, durant i després d'haver contractat el servei amb nosaltres. Pot contactar amb nosaltres sempre que ho desitgi a través de trucada telefònica, WhatsApp, correu electrònic, i fins i tot presencialment. Com prefereixi, vostè decideix.

Els nostres compromisos:

      Implantació RGPD / LOPDGDD professional i personalitzada: El nostre equip es compromet a analitzar les necessitats legals del seu negoci de manera individual per garantir-li una cobertura 100 per cent legal.

      Assessor personal: Disposarà d'un tècnic assignat per resoldre els seus dubtes o ajudar-lo en tot allò que necessiti. Podrà contactar amb ell sempre que ho desitgi de la manera que li resulti més còmoda. A més, aquest mateix consultor, realitzarà visites anuals per resoldre dubtes, fer les actualitzacions necessàries i informar de qualsevol modificació de llei.

      Eficàcia: La feina ben elaborada porta el seu temps, però ens assegurem de tenir totes les màquines a punt perquè funcionin amb la màxima agilitat. Un bon equip humà, informàtic i legal són els pilars que ens fan complir amb els terminis i els objectius.

SOLICITI INFORMACIÓ   Contacte